De Buitenspelers Challenge!

Doe mee met de #DeBuitenspelersChallenge en help ons de wereld (die begint bij jezelf) te inspireren om meer buiten te spelen!

Naar buiten gaan is super leuk. Dat proberen we met De Buitenspelers te vertellen aan alle kinderen in Nederland. Maar om dat te bereiken hebben we geen volwassenen nodig, nee, bij ons staan kids aan het roer. Wij kunnen zelf bepalen hoe we buiten moeten spelen, maar vinden het wel vet dat verschillende partijen ons bij die missie willen helpen.

De Buitenspelers Challenge
De kerstvakantie, geen school, veel tijd om leuke dingen te doen. We kunnen er alleen niet om heen dat het anders dan anders is: daarom hebben we een challenge bedacht. Een challenge waarvoor je je ouders niet naar de winkel hoeft te sturen, maar waarvoor je de spullen uit huis kunt gebruiken. Een challenge die je creatief laat zijn en anders over dingen laat nadenken. Want weet je wat voor vette hindernisbaan je kunt maken met spullen die in je eigen slaapkamer, schuur of woonkamer hebt staan? Wij vroegen Nienke het samen met een welbekende vriend het voor te doen!

Doe mee met onze "De Buitenspelers Challenge" 💥⚽
Maak een hindernisbaan met spullen die je thuis hebt staan en deel je eindresultaat met #debuitenspelerschallenge op social media. Laten we samen iedereen inspireren om meer te gaan buitenspelen.

De Buitenspelers is een coalitie van Cruyff Foundation, Jantje Benton, Krajicek Foundation, Nickelodeon, Mulier Instituut en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.