Pokémon Meester Reizen: de serie vanaf 8 november te zien

Het is tijd voor nieuwe afleveringen van Pokémon! Na het succes van Pokémon Reizen: de serie eerder dit jaar brengt Nickelodeon vanaf maandag 8 november exclusief het nieuwste seizoen Pokémon Meester Reizen: de serie! De nieuwe afleveringen zijn vanaf 8 november elke maandag tot en met vrijdag om 19:30 te zien op Nickelodeon in Nederland en België.

Het is een grote wereld, maar je weet waar je Ash en Goh kunt vinden: vechtend en bezig met Pokémons vangen van Kanto tot Galar! Met Pikachu, Cinderace en hun andere Pokémon naast zich, blijven de helden de hele wereld over reizen om Pokémon te onderzoeken voor Cerise Laboratory. Onderweg klimt Ash hoger in de World Coronation Series-ranglijst en Goh voegt meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn zoektocht om Mew te vangen. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet.

Nieuwe vrienden, terugkerende rivalen en spannende avonturen wachten - terwijl de reis verder gaat!

Pokémon Meester Reizen: de serie is vanaf maandag 8 november iedere maandag tot vrijdag om 19:30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en België.