Dit zijn de vijf kampleden van Creator Camp!

In Creator Camp, een toffe nieuwe Nickelodeon-show, volgen we Felice, Saar, Zef, Asha en Cas. Zij zijn toegelaten tot het exclusieve kamp waar zij alle vijf hun eigen talent willen ontwikkelen. Ieder kamp-lid heeft een speciale video opgenomen waarin ze de kijkers meenemen in hun laatste momenten voordat ze naar het kamp gaan. Wat zij vooral willen leren, wat zij meenemen in hun koffer en hoe ze denken over Creator Camp; jullie gaan alles te zien krijgen in hun Camp Stories!

Zef is een echte danser. Tijdens het kamp wil hij vooral heel veel vette dansvideo's opnemen en veel leren van bekende Youtubers. Wat hij allemaal meeneemt in zijn koffer zie je hieronder in de Camp Story van Zef:

Felice is een super goede zangeres en wil vooral heel veel liedjes schrijven tijdens het kamp. Tijdens haar Camp Story laat Felice zien wat voor favoriete snacks ze allemaal meeneemt en wat echt absoluut niet thuis mag blijven.

Saar is een expert in editen en het produceren van beats, dus haar koptelefoon mag zeker niet achterblijven. Bekijk hieronder wat Saar nog meer meeneemt naar het Creator Camp:

Asha heeft super veel zin in Creator Camp en wil vooral veel bekende Tik Tokkers, YouTubers en Vloggers tegenkomen. In haar Camp Story vertelt Asha waarom zij eigenlijk ook heel zenuwachtig is voor het kamp…

Cas komt als laatste aan op het Creator Camp en moet erg snel zijn koffer inpakken. Eigenlijk weet hij nog helemaal niet zeker of hij wel welkom is op het kamp en hieronder zie jij waarom:

Wil jij op de hoogte blijven van het leven van deze vijf kampleden en niks missen van dit toffe Creator Camp? Volg dan het Instagram-account @creatorcampnl om het hele verhaal te volgen!Creator Camp is vanaf 26 oktober iedere maandag tot donderdag om 19:30 te zien op Nickelodeon.