Pokémon Reizen: de serie vanaf 19 april te zien op Nickelodeon!

Het wachten is voorbij! Na het succes van het laatste seizoen Pokémon de serie: Zon & Maan – Ultra Legendes komen we nu met het nieuwste seizoen van een van 's werelds meest populaire animatieseries. Pokémon Reizen: de serie is vanaf maandag 19 april iedere maandag tot en met vrijdag om 15:30 uur exclusief te zien op Nickelodeon in Nederland en om 16:00 uur in België.

In het nieuwe seizoen, Pokémon Reizen: de serie heeft Trainer Ash Ketchum een nieuw plan voor ogen: de wereld ingaan! Maar niet voordat hij en zijn partner Pikachu zich klaarmaken voor de opening van het Cerise Laboratory, een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ash loopt hier tegen Goh aan, een jongen die ook een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt officiële onderzoekers te worden. Omdat Ash vastberadener dan ooit is om Pokémon Master te worden en Goh van elke Pokémon (inclusief de Mythical Mew) één exemplaar wil vangen, zijn onze helden klaar voor spannende avonturen tijdens hun verkenning van de wijde Pokémon-wereld!

Pokémon Reizen: de serie is vanaf maandag 19 april iedere maandag tot vrijdag om 15:30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en om 16:00 uur in België.