Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN


Erecode: speel mee met de app!

Speel tijdens de Erecode afleveringen op TV, mee in de Erecode App. Sluit je aan bij je favoriete team, verzamel alle medailles en kraak de Erecode om kans te maken op tickets voor de Efteling! Hoe kun je tickets winnen?

Tijdens de Erecode aflevering op TV, kun je live meespelen in de app. Het doel is om de Erecode te kraken. Dit doe je door tijdens de spelshow vragen te beantwoorden in de app en het codewoord te raden. Voor elke goed beantwoorde vraag krijg je 25 dukaten, daarnaast krijg je bij sommige vragen een vaandel. Dit vaandel helpt je om in de finale de Erecode te kraken. De deelnemer die in de finale de Erecode het snelst heeft gekraakt, is de winnaar en is Ereburger van de Efteling!

Via de app kan je ook medailles met elkaar ruilen! In de Efteling kan je extra bijzondere medailles unlocken. Hints helpen je om geheime locaties in de Efteling te vinden. Met deze medailles maak je je verzameling compleet! Net als in de avonturenshow Nickelodeon Erecode strijd je in de app ook voor een team. Je kunt kiezen uit De Strijders, De Speurders, De Avonturiers of De Helden. Welk team help jij naar de overwinning?

Let op! Er is een nieuwe update beschikbaar van de Erecode app. Mocht je de Erecode app nog hebben van vorig jaar, vergeet de app dan niet te updaten!

566x425

Dus Download de app nu gratis via de iTunes App Store en Google Play.

En speel elke zaterdag om 10.00 live mee!