Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN


Erecode: de nieuwe avonturenshow!


Kijk elke zaterdag om 10.00 naar de nieuwe afleveringen van Erecode. In het nieuwe seizoen kun je ook weer live mee spelen in de app. Dus download de app en speel elke zaterdag om 10.00 mee met Erecode!

In de nieuwe afleveringen van Erecode wordt er weer een strijd gestreden tussen vier verschillende teams die de eer van hun rijk verdedigen. De Avonturiers, de Helden, de Speurders en de Strijders moeten spannende uitdagingen uitvoeren. Elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht en lef. Door het spelen van uitdagingen kunnen de teams dukaten verdienen die ze in het eindspel kunnen inzetten om het ultieme doel te bereiken: het kraken van de Erecode!

Erecode wordt gepresenteerd door Nickelodeon-gezichten Anouk Maas en Bart Boonstra.

In iedere aflevering moeten de teams vier uitdagingen volbrengen. Van Pictionary in VogelRok, tot selfies met hindernissen in het Sprookjesbos, elke uitdaging is een beproeving op verstand, kracht of lef. Welk team lukt het uiteindelijk om als eerste de Erecode te kraken?

Live thuis meespelen

Naast de spannende tv-show kun je thuis live meespelen via de Erecode app. Sluit je aan bij een team, speel een quiz die gaat over wat er op dat moment in Erecode gebeurt en uiteindelijk kun je ook zelf de Erecode kraken. Speel mee!

Dus Download de app nu gratis via de iTunes App Store en Google Play.

Kijk elke zaterdag om 10:00 uur naar Erecode!9