Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Skylanders

Vang het slechte, bevrijd het goede!

De meest gevreesde slechteriken uit Skylands zijn ontsnapt uit de beroemde Cloudcracker prison. Het is aan jou en de Skylanders om ze terug te vinden en opnieuw gevangen te nemen. Gebruik de Traptanium kristallen, een magisch materiaal dat de kracht van de elementen in bedwang kan houden. Poortmeesters hebben nu de fantastische vaardigheid om slechteriken te vangen met de kristallen en ze zelfs toe te voegen aan hun team om te vechten voor het goede. Maar het zal geen gemakkelijke taak zijn al deze legendarische slechteriken terug te vinden.

Wil je meer informatie over het Skylanders Trap Team, klik dan hier !


Wil jij de nieuwe Skylanders Reporter worden?

Doe dan nu mee met de Skylanders reporter competitie! Laat ons weten wat je favoriete moment van Skylanders is en vul onderaan de pagina je gegevens in, vergeet niet om een foto van jezelf te uploaden.

Wil je meer informatie over het Skylanders Kidsrun? Ga dan naar http://www.tcsamsterdammarathon.nl/kidsrun/ !


De Skylanders Kidsrun is op 19 oktober in Amsterdam.


Skylanders

Wil jij deze kans echt niet laten schieten?
Doe dan nu mee !


© 2014 Activision Publishing, Inc. SKYLANDERS TRAP TEAM is a trademark and ACTIVISION is a registered trademark of Activision Publishing, Inc. Opening the game box and using the software constitutes acceptance of the Software License Agreement available at http://support.activision.com/license.