Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Supernormal

Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Supernormal video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Supernormal Foto's

'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te bezitten om een held te zijn! Supernormal volgt het verhaal van vier vrienden die op een school zitten, speciaal voor Superhelden. Dit is een school voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken.

Maar Eric Normal en zijn vrienden beschikken juist helemaal niet over buitengewone krachten! Om te laten zien dat ze ook zonder die krachten helden kunnen zijn, strijden ze als 'normale jongens' tegen het kwaad. Beleef de avonturen mee van Changerella, Brass Butt, Buzz Girl en Eric Normal! Eric zit op een school voor superhelden. Brass Butt heeft een koperen kont. Changerella kan van vorm veranderen. Buzz Girl heeft vleugels. 'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te bezitten om een held te zijn! Supernormal volgt het verhaal van vier vrienden die op een school zitten, speciaal voor Superhelden. Dit is een school voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken.

Maar Eric Normal en zijn vrienden beschikken juist helemaal niet over buitengewone krachten! Om te laten zien dat ze ook zonder die krachten helden kunnen zijn, strijden ze als 'normale jongens' tegen het kwaad. Beleef de avonturen mee van Changerella, Brass Butt, Buzz Girl en Eric Normal! 'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te bezitten om een held te zijn! Supernormal volgt het verhaal van vier vrienden die op een school zitten, speciaal voor Superhelden. Dit is een school voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken.

Maar Eric Normal en zijn vrienden beschikken juist helemaal niet over buitengewone krachten! Om te laten zien dat ze ook zonder die krachten helden kunnen zijn, strijden ze als 'normale jongens' tegen het kwaad. Beleef de avonturen mee van Changerella, Brass Butt, Buzz Girl en Eric Normal!

'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te bezitten om een held te zijn! Supernormal volgt het verhaal van vier vrienden die op een school zitten, speciaal voor Superhelden. Dit is een school voor kinderen die over buitengewone krachten beschikken. Maar Eric Normal en zijn vrienden beschikken juist helemaal niet over buitengewone krachten! Om te laten zien dat ze ook zonder die krachten helden kunnen zijn, strijden ze als 'normale jongens' tegen het kwaad. Beleef de avonturen mee van Changerella, Brass Butt, Buzz Girl en Eric Normal!

Previous
  • 'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te...
  • Eric zit op een school voor superhelden.
  • Brass Butt heeft een koperen kont.
  • Changerella kan van vorm veranderen.
  • Buzz Girl heeft vleugels.
  • 'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te...
  • 'Supernormal' is een hilarische animatieserie die je laat zien dat je geen superkrachten hoeft te...
Next