Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Fifi en haar Bloemenvriendjes

Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Fifi en haar Bloemenvriendjes video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Fifi en haar Bloemenvriendjes Foto's

Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur dichtbij huis, zoals in de tuin en in het bos. 
Fifi woont in een geel gietertje met al haar bloemenvriendjes gezellig in de buurt. Als ze groente of fruit nodig heeft haalt ze dat uit haar eigen biologische tuintje waar ze erg trots op is. Iedereen houdt van Fifi, want ze is lief, avontuurlijk en over alles altijd positief en enthousiast. Ze is altijd druk bezig en helpt overal een handje mee. Toch wil ze soms nog wel iets vergeten en raakt ze in de problemen. Gelukkig heeft ze genoeg vriendjes die haar dan komen helpen. Haar beste vriendje is Bumble, een bijtje dat helemaal gek van haar is. Soms is Fifi zo energiek dat hij haar nauwelijks bij kan houden en valt hij van vermoeidheid in slaap. Fifi is een beetje vergeetachtig. Bombus en Fifi zijn beste vrienden. Steker is een gemenerd. Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur dichtbij huis, zoals in de tuin en in het bos. 
Fifi woont in een geel gietertje met al haar bloemenvriendjes gezellig in de buurt. Als ze groente of fruit nodig heeft haalt ze dat uit haar eigen biologische tuintje waar ze erg trots op is. Iedereen houdt van Fifi, want ze is lief, avontuurlijk en over alles altijd positief en enthousiast. Ze is altijd druk bezig en helpt overal een handje mee. Toch wil ze soms nog wel iets vergeten en raakt ze in de problemen. Gelukkig heeft ze genoeg vriendjes die haar dan komen helpen. Haar beste vriendje is Bumble, een bijtje dat helemaal gek van haar is. Soms is Fifi zo energiek dat hij haar nauwelijks bij kan houden en valt hij van vermoeidheid in slaap. Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur dichtbij huis, zoals in de tuin en in het bos. 
Fifi woont in een geel gietertje met al haar bloemenvriendjes gezellig in de buurt. Als ze groente of fruit nodig heeft haalt ze dat uit haar eigen biologische tuintje waar ze erg trots op is. Iedereen houdt van Fifi, want ze is lief, avontuurlijk en over alles altijd positief en enthousiast. Ze is altijd druk bezig en helpt overal een handje mee. Toch wil ze soms nog wel iets vergeten en raakt ze in de problemen. Gelukkig heeft ze genoeg vriendjes die haar dan komen helpen. Haar beste vriendje is Bumble, een bijtje dat helemaal gek van haar is. Soms is Fifi zo energiek dat hij haar nauwelijks bij kan houden en valt hij van vermoeidheid in slaap.

Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur dichtbij huis, zoals in de tuin en in het bos. Fifi woont in een geel gietertje met al haar bloemenvriendjes gezellig in de buurt. Als ze groente of fruit nodig heeft haalt ze dat uit haar eigen biologische tuintje waar ze erg trots op is. Iedereen houdt van Fifi, want ze is lief, avontuurlijk en over alles altijd positief en enthousiast. Ze is altijd druk bezig en helpt overal een handje mee. Toch wil ze soms nog wel iets vergeten en raakt ze in de problemen. Gelukkig heeft ze genoeg vriendjes die haar dan komen helpen. Haar beste vriendje is Bumble, een bijtje dat helemaal gek van haar is. Soms is Fifi zo energiek dat hij haar nauwelijks bij kan houden en valt hij van vermoeidheid in slaap.

Previous
  • Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur d...
  • Fifi is een beetje vergeetachtig.
  • Bombus en Fifi zijn beste vrienden.
  • Steker is een gemenerd.
  • Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur d...
  • Kinderserie waarin Fifi samen met haar bloemenvriendjes kinderen van alles leert over de natuur d...
Next