Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Dibo de Wensdraak

Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Dibo de Wensdraak video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Dibo de Wensdraak Foto's

Kinderserie met in de hoofdrol Dibo, een grote, lieve, zachte, paarse draak die graag cadeautjes uitdeelt. Samen met zijn vrienden Annie, Kraa, Rosie, Elo en Olivier speelt hij de hele dag in Knuffelland. Dankzij Dibo beleven zijn vrienden geweldige ervaringen die ze nooit hadden kunnen bedenken. Kinderserie met in de hoofdrol Dibo, een grote, lieve, zachte, paarse draak die graag cadeautjes uitdeelt. Samen met zijn vrienden Annie, Kraa, Rosie, Elo en Olivier speelt hij de hele dag in Knuffelland. Dankzij Dibo beleven zijn vrienden geweldige ervaringen die ze nooit hadden kunnen bedenken.

Kinderserie met in de hoofdrol Dibo, een grote, lieve, zachte, paarse draak die graag cadeautjes uitdeelt. Samen met zijn vrienden Annie, Kraa, Rosie, Elo en Olivier speelt hij de hele dag in Knuffelland. Dankzij Dibo beleven zijn vrienden geweldige ervaringen die ze nooit hadden kunnen bedenken.

Previous
  • Kinderserie met in de hoofdrol Dibo, een grote, lieve, zachte, paarse draak die graag cadeautjes ...
  • Kinderserie met in de hoofdrol Dibo, een grote, lieve, zachte, paarse draak die graag cadeautjes ...
Next