Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Winx Club

De terugkeer van de Trix
De nieuwe fee introduceert zichzelf als Layla en vraagt de Winx Club haar te helpen om haar ontvoerde Pixies te redden. Lord Darkar haalt de Trix uit de gevangenis en geeft hen Gloomix.
(Seizoen 2 Aflevering 2)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Winx Club video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Winx Club Foto's

De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en leren op de feeënschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen. De 16-jarige Bloom is de fee van het Drakenvuur en heeft lange tijd bij haar adoptieouders in Gardenia gewoond. Ze wist eigenlijk diep van binnen al wel dat ze toverkrachten bezat en eigenlijk in de wereld van toverkunst thuishoorde. Stella is 17 jaar oud en krijgt haar energie van de zon en de maan. Ze is heel levenswijs en vriendelijk en vindt alles mooi. Flora’s leven draait eigenlijk alleen om haar passie voor bloemen en planten. Voor de 16-jarige Musa is muziek alles! De 16-jarige Tecna is geïnteresseerd in wetenschap en ingewikkelde uitvindingen. Layla is de fee van de golven. De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en leren op de feeënschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen. De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en leren op de feeënschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen. De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en leren op de feeënschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen.

De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en leren op de feeënschool Alfea hoe ze hun krachten moeten gebruiken. Daarbij vallen de meiden van het ene in het andere avontuur, vooral bij hun gevechten tegen de heksen van Hemeltoren. Deze willen namelijk heel Magix in hun macht krijgen, maar hebben daarvoor de kracht van het Drakenvuur nodig. De meiden van Winx doen er alles aan om te voorkomen dat de heksen de macht in handen krijgen.

Previous
  • De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en lere...
  • De 16-jarige Bloom is de fee van het Drakenvuur en heeft lange tijd bij haar adoptieouders in Gar...
  • Stella is 17 jaar oud en krijgt haar energie van de zon en de maan. Ze is heel levenswijs en vrie...
  • Flora’s leven draait eigenlijk alleen om haar passie voor bloemen en planten.
  • Voor de 16-jarige Musa is muziek alles!
  • De 16-jarige Tecna is geïnteresseerd in wetenschap en ingewikkelde uitvindingen.
  • Layla is de fee van de golven.
  • De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en lere...
  • De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en lere...
  • De vijf vriendinnen Bloom, Stella, Musa, Flora en Tecna beschikken over magische krachten en lere...
Next