Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original
Groente-tijd
Samen met Karloesje moeten Tommy en Tamira de groentes in het dorp rondbrengen, maar dan gaat de groentekar van Karloesje stuk. / Twee teams moeten de Knal-de-bal-bal van hole naar hole zien te krijgen tot de laatste hole bij de Klokkentoren.
(Seizoen 1 Aflevering 9)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Tickety Toc video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Tickety Toc Foto's

Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Timmy en Tamira. In de Tickety Toc wereld vind je pratende treinen in de vorm van een hond, pianogebouwen en een reusachtige zandloper die aangeeft hoeveel tijd er is verstreken.

Elke dag is een avontuur voor Tommy en Tamira, Maar de dingen dreigen nogal eens uit de hand te lopen, zodat de kinderen moeten rennen en vliegen om de boel te herstellen. Tommy is 8 jaar oud. Hij is slim, grappig en vindingrijk en staat altijd klaar voor een nieuw avontuur. Hij gebruikt graag de wetenschap om problemen op te lossen, maar hij kan ook altijd terecht bij zijn tweelingzusje, Talullah, voor hulp! Tamira, ook 8 jaar oud, is Tommy's tweelingzus en de creatieveling van het tweetal! Ze heeft een onwijs grote fantasie en gebruikt deze graag. Ze is ontzettend inventief en kan altijd terecht bij Tommy voor praktisch advies. Pufferty is een hele enthousiaste trein. Hij helpt de bewoners van Tickety Town om overal op tijd te geraken. Pufferty houdt van plezier, maar is ook heel bewust in het tijdig afleveren van Tommy en Tamira voordat de klok slaat... Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Timmy en Tamira. In de Tickety Toc wereld vind je pratende treinen in de vorm van een hond, pianogebouwen en een reusachtige zandloper die aangeeft hoeveel tijd er is verstreken.

Elke dag is een avontuur voor Tommy en Tamira, Maar de dingen dreigen nogal eens uit de hand te lopen, zodat de kinderen moeten rennen en vliegen om de boel te herstellen. Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Timmy en Tamira. In de Tickety Toc wereld vind je pratende treinen in de vorm van een hond, pianogebouwen en een reusachtige zandloper die aangeeft hoeveel tijd er is verstreken.

Elke dag is een avontuur voor Tommy en Tamira, Maar de dingen dreigen nogal eens uit de hand te lopen, zodat de kinderen moeten rennen en vliegen om de boel te herstellen.

Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Timmy en Tamira. In de Tickety Toc wereld vind je pratende treinen in de vorm van een hond, pianogebouwen en een reusachtige zandloper die aangeeft hoeveel tijd er is verstreken. Elke dag is een avontuur voor Tommy en Tamira, Maar de dingen dreigen nogal eens uit de hand te lopen, zodat de kinderen moeten rennen en vliegen om de boel te herstellen.

Previous
  • Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Ti...
  • Tommy is 8 jaar oud. Hij is slim, grappig en vindingrijk en staat altijd klaar voor een nieuw avo...
  • Tamira, ook 8 jaar oud, is Tommy's tweelingzus en de creatieveling van het tweetal! Ze heeft een ...
  • Pufferty is een hele enthousiaste trein. Hij helpt de bewoners van Tickety Town om overal op tijd...
  • Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Ti...
  • Tickety Toc gaat over een denkbeeldige wereld binnen in een klok. In de klok woont de tweeling Ti...
Next