Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

De Ludwigs: Wie is de Dief

Vanaf Maandag op Nickelodeon
(Seizoen 0 Aflevering 2)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere De Ludwigs: Wie is de Dief video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

De Ludwigs: Wie is de Dief Foto's

In De Ludwigs - Wie is de dief? zijn de Ludwig-kinderen druk bezig met de voorbereidingen van een verrassingsfeestmaal ter ere van het tienjarig huwelijksfeest van hun ouders Erik en Kate. Wanneer een extreem kostbare ring wordt gestolen, hebben de kinderen minder dan 24 uur de tijd om de dader te vinden, de ring terug te krijgen en het feestmaal te bereiden. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit en gebruiken ze de beelden van hun vlogcamera’s om het mysterie op te lossen. Zal het ze lukken om op tijd de ring terug te vinden en het huwelijksfeest van Erik en Kate te redden? Eerst doen dan denken, dat is typisch Benny! Het nieuwste lid van de Ludwigs familie houdt van avontuur en is een vrolijke en vastberaden rebel die voor alles een oplossing denkt te hebben. Raadsels en experimenten? Hiermee ben je bij Sam aan het juiste adres! Deze slimme jongen is gek op alles wat met wetenschap te maken heeft en heeft overal wel een logisch antwoord op. Tot achter de komma!
Wereldrecordhouder selfies nemen, dat is Anoosha! De jongste Ludwig heeft haar mobieltje altijd in de buurt. Ze is fantasierijk, enthousiast en spontaan. Waag het niet om aan Daniel’s haar te komen! Deze geboren sportfanaat is de oudste van het stel, maar niet direct de handigste. Wel is deze dromer altijd positief, trouw en vol goede moed. Yara hoef je niets te vertellen: ze is onafhankelijk, recht voor z’n raap en best wel heel erg bijdehand. Er is niets wat ze niet ergens in een boek heeft gelezen en is hiermee een wijze vriend voor het leven.

In De Ludwigs - Wie is de dief? zijn de Ludwig-kinderen druk bezig met de voorbereidingen van een verrassingsfeestmaal ter ere van het tienjarig huwelijksfeest van hun ouders Erik en Kate. Wanneer een extreem kostbare ring wordt gestolen, hebben de kinderen minder dan 24 uur de tijd om de dader te vinden, de ring terug te krijgen en het feestmaal te bereiden. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit en gebruiken ze de beelden van hun vlogcamera’s om het mysterie op te lossen. Zal het ze lukken om op tijd de ring terug te vinden en het huwelijksfeest van Erik en Kate te redden?

Previous
  • In De Ludwigs - Wie is de dief? zijn de Ludwig-kinderen druk bezig met de voorbereidingen van een...
  • Eerst doen dan denken, dat is typisch Benny! Het nieuwste lid van de Ludwigs familie houdt van av...
  • Raadsels en experimenten? Hiermee ben je bij Sam aan het juiste adres! Deze slimme jongen is gek ...
  • Wereldrecordhouder selfies nemen, dat is Anoosha! De jongste Ludwig heeft haar mobieltje altijd i...
  • Waag het niet om aan Daniel’s haar te komen! Deze geboren sportfanaat is de oudste van het stel, ...
  • Yara hoef je niets te vertellen: ze is onafhankelijk, recht voor z’n raap en best wel heel erg bi...
Next