Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Welkom in de Wayne toren

Gutsen
Ansi vind zichzelf te voorspelbaar en saai en besluit het op een andere dag dan gewoonlijk zijn was te doen. In het washok wordt hij ontvoerd door een levende en pratende pijplijn. Team Timbers gaan er achteraan om hem te redden.
(Seizoen 1 Aflevering 15)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Welkom in de Wayne toren video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Welkom in de Wayne toren Video's

De beste vriend die ik nooit heb gehad

Seizoen 2 - Aflevering 8
Saraline, Olly en Ansi reizen terug in de tijd door middel van de Wayne Cyclodex, naar de tijd dat Olly een baby was. Ze mogen alleen observeren en absoluut niks aanraken, anders herschrijft het boek de geschiedenis van de Wayne.

Welkom in de Wayne toren Foto's

Ansi, Olly en Saraline, zijn samen Team Timbers. Ze nemen je mee op avontuur in hun raadselachtige appartementengebouw: De Wayne. Ieder mysterie confronteert hen met nieuwe Wayne Fenomenen en leidt het team naar de waarheid over de plek! Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vrienden en verdiept hij zich vooral in boeken. Het nieuwste lid van Team Timbers is vaak minder bekend met wat er in de Wayne gebeurt. De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van nature, zelfs wanneer er gevaar dreigt. Ondanks zijn grappen kan Olly ook erg bedachtzaam zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich vaak als de leider van Team Timber. Ze heeft soms moeite met het maken van vriendschappen en wordt niet altijd serieus genomen door de ouderen in de Wayne.

Previous
  • Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vri...
  • De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van ...
  • Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich v...
Next