Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Welkom in de Wayne toren

Muziek Knurdel!
De spion zit achter Andrei aan. Olly organiseert een etentje met zijn ouders en de vader van Ansi. Andrei is er ook, ze willen hem immers beschermen voor de spion. Maar dan staat de spion ineens voor de deur, en ze komt gezellig mee-eten.
(Seizoen 1 Aflevering 11)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Welkom in de Wayne toren video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Welkom in de Wayne toren Video's

B-mometer

Seizoen 0 - Aflevering 4
Sally´s nieuwe uitvinding werkt heel goed!

Welkom in de Wayne toren Foto's

Ansi, Olly en Saraline, zijn samen Team Timbers. Ze nemen je mee op avontuur in hun raadselachtige appartementengebouw: De Wayne. Ieder mysterie confronteert hen met nieuwe Wayne Fenomenen en leidt het team naar de waarheid over de plek! Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vrienden en verdiept hij zich vooral in boeken. Het nieuwste lid van Team Timbers is vaak minder bekend met wat er in de Wayne gebeurt. De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van nature, zelfs wanneer er gevaar dreigt. Ondanks zijn grappen kan Olly ook erg bedachtzaam zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich vaak als de leider van Team Timber. Ze heeft soms moeite met het maken van vriendschappen en wordt niet altijd serieus genomen door de ouderen in de Wayne.

Previous
  • Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vri...
  • De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van ...
  • Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich v...
Next