Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Welkom in de Wayne toren

Naar de Binkle Bolide!
Olly gaat naar de Glee Con, een groot evenement. Ansi wil meedoen en winnen, alleen. Maar Olly, die hem dolgraag wilt helpen, stopt stiekem een met Regenboog Gas besmeurd Gleeco steentje in de creatie van Olly.
(Seizoen 1 Aflevering 7)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Welkom in de Wayne toren video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Welkom in de Wayne toren Video's

Wie over de Wayne heerst, heerst over de wereld

Seizoen 2 - Aflevering 10
Prismal heeft de kracht van de Arcsine bemachtigd en staat op het punt om de Wayne, en de wereld over te nemen. Team Timbers doet er alles aan om het derde juweel te vinden, de Wayne te redden, en de wereld...

Welkom in de Wayne toren Foto's

Ansi, Olly en Saraline, zijn samen Team Timbers. Ze nemen je mee op avontuur in hun raadselachtige appartementengebouw: De Wayne. Ieder mysterie confronteert hen met nieuwe Wayne Fenomenen en leidt het team naar de waarheid over de plek! Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vrienden en verdiept hij zich vooral in boeken. Het nieuwste lid van Team Timbers is vaak minder bekend met wat er in de Wayne gebeurt. De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van nature, zelfs wanneer er gevaar dreigt. Ondanks zijn grappen kan Olly ook erg bedachtzaam zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich vaak als de leider van Team Timber. Ze heeft soms moeite met het maken van vriendschappen en wordt niet altijd serieus genomen door de ouderen in de Wayne.

Previous
  • Ansi is nieuw in de Wayne Toren en heeft veel reizen gemaakt. Om deze reden heeft Ansi weinig vri...
  • De grappige Olly is Ansi's beste vriend en de oudere broer van Saraline. Hij is optimistisch van ...
  • Het 7 jaar oude zusje van Olly. Saraline is intelligent en handig met gadgets, en gedraagt zich v...
Next