Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Het Andere Koninkrijk

Meiden willen lol maken
Astral en Morgan plannen een meidenavond, maar Morgan is gekwetst als Astral besluit om in plaats daarvan een groot feest te geven.
(Seizoen 1 Aflevering 9)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Het Andere Koninkrijk video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Het Andere Koninkrijk Video's

Het Andere Koninkrijk Foto's

Elfenprinses Astral fantaseert altijd dat ze één van de middelbare scholieren is die ze ziet aan de rand van het park. Ze vindt de kleding die ze dragen, de sporten die ze spelen en de manier hoe ze praten over het komende dansfestival leuk. Als ze 14 wordt, krijgt ze de kans om een mens te worden, maar slechts voor 90 dagen. Zal ze terugkeren naar het rijk van de elfen, of kiezen voor haar nieuwe leven en voor altijd mens blijven? Astral is een elfenprinses uit het koninkrijk Athenia. Ze krijgt een kans om in de mensenwereld te leven, waar ze ook naar de middelbare school gaat en in een gezin terecht komt als uitwisselingsstudent. Tristan is een leuke jongen op school, Astral heeft een oogje op hem. Morgan is Astral’s beste vriendin. Ze is gek op alles wat met elfen te maken heeft. Devon is een vriend van Astral. Ze woont bij hem en zijn familie in huis. Hailey is het populaire meisje van school. Ze is de vijand van Astral. Elfenprinses Astral fantaseert altijd dat ze één van de middelbare scholieren is die ze ziet aan de rand van het park. Ze vindt de kleding die ze dragen, de sporten die ze spelen en de manier hoe ze praten over het komende dansfestival leuk. Als ze 14 wordt, krijgt ze de kans om een mens te worden, maar slechts voor 90 dagen. Zal ze terugkeren naar het rijk van de elfen, of kiezen voor haar nieuwe leven en voor altijd mens blijven?

Elfenprinses Astral fantaseert altijd dat ze één van de middelbare scholieren is die ze ziet aan de rand van het park. Ze vindt de kleding die ze dragen, de sporten die ze spelen en de manier hoe ze praten over het komende dansfestival leuk. Als ze 14 wordt, krijgt ze de kans om een mens te worden, maar slechts voor 90 dagen. Zal ze terugkeren naar het rijk van de elfen, of kiezen voor haar nieuwe leven en voor altijd mens blijven?

Previous
  • Elfenprinses Astral fantaseert altijd dat ze één van de middelbare scholieren is die ze ziet aan ...
  • Astral is een elfenprinses uit het koninkrijk Athenia. Ze krijgt een kans om in de mensenwereld t...
  • Tristan is een leuke jongen op school, Astral heeft een oogje op hem.
  • Morgan is Astral’s beste vriendin. Ze is gek op alles wat met elfen te maken heeft.
  • Devon is een vriend van Astral. Ze woont bij hem en zijn familie in huis.
  • Hailey is het populaire meisje van school. Ze is de vijand van Astral.
  • Elfenprinses Astral fantaseert altijd dat ze één van de middelbare scholieren is die ze ziet aan ...
Next