Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original
Yo-kai Shmoopie
Katie neemt mensen in de maling maar zegt dan zó schattig ‘Woeps, sorry!’ dat iedereen het haar meteen vergeeft. Had ik dit van jou geleend? Bear wil Nate’s game maar niet teruggeven. Stiekem scant Nate met zijn Yo-kai Watch en vindt Yoink.
(Seizoen 2 Aflevering 15)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Yo-Kai Watch! video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Yo-Kai Watch! Video's

Yo-kai Grubsnitch Terugblik

De moeder van Nate is bezield door de Yo-kai Grubsnitch, die de hele dag door hapjes snaait, en de Yo-kai-robot B3-NK1 is op jacht naar de laatste ‘heldenschroef’ die hem onoverwinnelijk moet maken. Ondertussen beschermt Komasan zijn Stuk tegen gevaren.

Yo-Kai Watch! Foto's

Nate is een gewone jongen die in het bos Whisper, een yo-kai, bevrijd. Hij krijgt een yo-kai watch en kan daarmee de yo-kai’s zien. Door zijn positieve instelling overwint hij heel veel. Nate heeft deze Yo-kai bevrijd. Whisper is vastberaden om Nate te helpen om meer informatie over de Yo-kai’s te geven, of Nate nu wil of niet. Jibanyan is aangereden door een auto en zo een yo-kai geworden. Nu neemt hij wraak op  alle auto’s. wanneer hij niet ligt te slapen eet hij chocolade of oefent hij zijn vechtersmoves op passerende vrachtwagens, meestal met pijnlijke resultaten. Katie is verliefd op Nate, maar ze is een goede vriendin van Nate. Haar individuele doelen en verlangens maakt haar uniek. Eddie is een vriend van Nate, hij zit vol zelfvertrouwen. Hij is heel realistisch en zijn mening is: als iets niet met de wetenschap verklaard kan worden is het niet waar. Bear is een grote atletische jongen en een natuurlijke leider. Hij is de vriend van Nate maar ook de vijand.

Previous
  • Nate is een gewone jongen die in het bos Whisper, een yo-kai, bevrijd. Hij krijgt een yo-kai watc...
  • Nate heeft deze Yo-kai bevrijd. Whisper is vastberaden om Nate te helpen om meer informatie over ...
  • Jibanyan is aangereden door een auto en zo een yo-kai geworden. Nu neemt hij wraak op  alle auto’...
  • Katie is verliefd op Nate, maar ze is een goede vriendin van Nate. Haar individuele doelen en ver...
  • Eddie is een vriend van Nate, hij zit vol zelfvertrouwen. Hij is heel realistisch en zijn mening ...
  • Bear is een grote atletische jongen en een natuurlijke leider. Hij is de vriend van Nate maar ook...
Next