Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Op weg naar Pakjesavond

314 - De Opvolger
De relaxnoten van Bakpiet missen hun uitwerking niet. Als Dirk ziet dat er niet wordt gewerkt in het Pakjeshuis heeft hij een verrassende mededeling voor de Pieten. Ayla en Boris zijn Sinterklaas op het spoor maar lopen zelf in de val.
(Seizoen 3 Aflevering 14)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Op weg naar Pakjesavond video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Op weg naar Pakjesavond Foto's

Sinterklaas en de pieten zijn op weg naar pakjesavond. Druk bezig met de voorbereidingen voor het feest stuitten de Sint en zijn assistenten op problemen. Zullen ze het dit jaar op tijd redden? Ricardo Santo is een topjournalist (althans, dat vindt hij zelf) die ieder jaar verslag doet van de gebeurtenissen in het pakjeshuis. Helaas vindt hij zichzelf daarbij soms belangrijker dan Sinterklaas. Planpiet is de rechterhand van Sinterklaas. Planpiet leidt de organisatie rondom pakjesavond. Hij heeft het geweldig druk met zijn ingewikkelde planningen, die ervoor moeten zorgen dat alle kinderen op 5 december op tijd hun pakjes krijgen. Testpiet heeft het maar wat druk met het testen van al het speelgoed in het Pakjeshuis. Testpiet is altijd overal enthousiast voor te maken en houdt van aanpakken. Boris is een beetje een eenling in de klas. De andere kinderen vinden hem maar raar, met zijn ratje Buster. Ayla is op school een populair meisje, altijd druk met haar vriendinnen en haar uiterlijk. Zij werken samen om Dirk Diamant tegen te houden. Dirk Diamant heeft alles bereikt wat zijn hartje begeert: hij is drie keer op rij “Superondernemer van het Jaar geworden”. Er is een ding wat Dirk nog graag zou willen hebben, maar wat helaas niet te koop is: Het Sinterklaasfeest. Mooipiet is gek op versieringen, mode en mooie dingen. Het liefst zou hij beroemd willen worden, net zoals Ricardo Santo. Gadgetpiet is de uitvinder onder de Pieten. Geen probleem zo gek of Gadgetpiet heeft er wel een oplossing voor. Sinterklaas kan altijd een beroep op hem doen. Zijn enige probleem is dat zijn uitvindingen soms net iets te goed werken.

Sinterklaas en de pieten zijn op weg naar pakjesavond. Druk bezig met de voorbereidingen voor het feest stuitten de Sint en zijn assistenten op problemen. Zullen ze het dit jaar op tijd redden?

Previous
  • Sinterklaas en de pieten zijn op weg naar pakjesavond. Druk bezig met de voorbereidingen voor het...
  • Ricardo Santo is een topjournalist (althans, dat vindt hij zelf) die ieder jaar verslag doet van ...
  • Planpiet is de rechterhand van Sinterklaas. Planpiet leidt de organisatie rondom pakjesavond. Hij...
  • Testpiet heeft het maar wat druk met het testen van al het speelgoed in het Pakjeshuis. Testpiet ...
  • Boris is een beetje een eenling in de klas. De andere kinderen vinden hem maar raar, met zijn rat...
  • Dirk Diamant heeft alles bereikt wat zijn hartje begeert: hij is drie keer op rij “Superonderneme...
  • Mooipiet is gek op versieringen, mode en mooie dingen. Het liefst zou hij beroemd willen worden, ...
  • Gadgetpiet is de uitvinder onder de Pieten. Geen probleem zo gek of Gadgetpiet heeft er wel een o...
Next