Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Fresh Beat Band of Spies

Nep-Fresh Beats
Drie van de gemeenste schurken uit de wijde omtrek, Von Winkampioen, Kapitein Arrrgh, en Yi-Haw, spannen samen met de Meester der Vermommingen om de FBB-spionnen erin te luizen en voor eens en altijd van hen verlost te zijn.
(Seizoen 1 Aflevering 13)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Fresh Beat Band of Spies video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Fresh Beat Band of Spies Foto's

Twist is de DJ van de band, hij heeft een wilde fantasie en een opmerkelijk lichaam. Hij gaat altijd met zijn beste vriend Bo Monkey op pad, zijn DJ tafel transformeert tot een dubbele pogo stick waarmee hij met Bo Monkey naar een missie springt. Marina is de lieve en slimme drummer. Ze is ook een scheikundige en een bakker, ze kan geweldige cupcakes maken maar daarnaast ook gekke brouwsels zoals raketbrandstof gemaakt van nacho's! De drums van Marina veranderen in een ATV als ze op missie gaat. Shout is atletisch en energiek. Hij speelt keyboard in de band, hij werkt als badmeester bij het zwembad en hij heeft een paar speciale super schoenen waarmee hij tegen muren kan lopen. Zijn toetsenbord veranderd in Hoverboard als hij in actie komt. Kiki is de eeuwige optimist van de Fresh Beats’ en ze is altijd in voor een avontuur. Kiki werkt bij de kapsalon waar ze fantastische creaties maakt. Haar gitaar transformeert in een scooter die haar naar geheime missies vervoerd. Bo Monkey is de schattige, domme aap van Twist en hij gaat met elke missie mee. Hij vind het leuk om de Fresh Beats te helpen met al hun opdrachten, maar hij heeft altijd wel gekke apen trekjes.  Reed roept de Fresh Beat Band of Spies altijd op om in actie te komen. Zijn geheime schuilplaats bevindt zich in zijn muziek winkel. Commissaris Goudster is de vriendelijk en enigszins ongelukkige commissaris van de stad. Hij waardeert de hulp van de Fresh Beats heel erg en prijst hen altijd voor het spionnen werk wat ze doen.

Previous
  • Twist is de DJ van de band, hij heeft een wilde fantasie en een opmerkelijk lichaam. Hij gaat alt...
  • Marina is de lieve en slimme drummer. Ze is ook een scheikundige en een bakker, ze kan geweldige ...
  • Shout is atletisch en energiek. Hij speelt keyboard in de band, hij werkt als badmeester bij het ...
  • Kiki is de eeuwige optimist van de Fresh Beats’ en ze is altijd in voor een avontuur. Kiki werkt ...
  • Bo Monkey is de schattige, domme aap van Twist en hij gaat met elke missie mee. Hij vind het leuk...
  • Reed roept de Fresh Beat Band of Spies altijd op om in actie te komen. Zijn geheime schuilplaats ...
  • Commissaris Goudster is de vriendelijk en enigszins ongelukkige commissaris van de stad. Hij waar...
Next