Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original
Er was eens een dag dat prinses Assepoester haar trouwring kwijt was en een beloning uitloofde. Heks en Reus komen er achter dat Benjamin de trouwring heeft gevonden en willen zijn beloning afpakken.
(Seizoen 3 Aflevering 51)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Sprookjesboom video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Sprookjesboom Foto's

Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak, Reus, Klein Duimpje, Ezel, Langnek, Fakir, de kabouters, geitje Benjamin en zijn zes grote broers en zussen. Roodkapje huppelt het liefst door het Sprookjesbos. Ze plukt graag bloemen, brengt haar oma koekjes en wil later prinses worden. Ze is wel bang voor Wolf en Heks, en is dus altijd op haar hoede. Wolf zit altijd achter Roodkapje en de zeven geitjes aan. Hij is echt voor niemand bang! Nou ja... behalve voor Heks misschien. Hij vindt zichzelf superslim en intelligent. Maar groente eten vindt hij maar niks. Draak ziet er dan wel angstaanjagend uit en doet niets liever dan vuurspugen en vliegen, toch wil hij heel graag vrienden maken. Hij is er namelijk een beetje bang voor om alleen te zijn. Hij woont in een grot, waar hij zijn schat bewaakt. Heks is de slechtste van het Sprookjesbos. In haar Heksenhuisje brouwt ze de hele dag toverdrankjes. Ze heeft een hekel aan kinderen, maar haar grootste wens is om eeuwig jong en mooi te zijn. Assepoester woont in haar kasteel waar ze het liefst danst en soms ook een beetje poetst. Ze wil heel graag dat haar prins voor altijd thuiskomt, zodat ze samen kunnen dansen in de balzaal. Langnek wandelt kalm door het Sprookjesbos en steekt altijd zijn nek uit om anderen te helpen. Hij is het allerliefst rustig in de natuur met diertjes om zich heen. Hij vindt het dan ook maar niks als het onrustig is. Klein Duimpje kan heel goed rennen met zijn Zeven Mijls laarzen en doet niets liever dan Reus plagen. Ook al is hij wel wat bang voor hem... Hij is het liefst bij Roodkapje in de buurt en wil stiekem wel verkering met haar. Reus ligt het liefst lekker te slapen op de zachte bosgrond en hij kan heel veel eten. Hij is boos op Klein Duimpje, die zijn laarzen heeft gestolen. Samen met Heks probeert hij ze terug te krijgen. Fakir vliegt op zijn tapijt en geeft wijze raad aan iedereen. Hij kan goed problemen oplossen en rijmen. Hij houdt van lekker roddelen en grappen maken, en poept gouden munten. Benjamin en de geitjes zijn heel goed in verstoppertje spelen. Ze vinden het maar niks als hun moeder hen alleen laat om boodschappen te gaan doen. Ze zijn bang voor Wolf en blijven het liefst bij het Geitenhuis in de buurt. De kabouters zijn de harde werkers van het Sprookjesbos. Ze zijn aardig voor iedereen, maar hebben een hekel aan Wolf die hun eten komt stelen. Ze willen het liefst dat het Sprookjesbos netjes opgeruimd is.

Sprookjesboom

Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak, Reus, Klein Duimpje, Ezel, Langnek, Fakir, de kabouters, geitje Benjamin en zijn zes grote broers en zussen.

Previous
 • Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak, Reus,...
 • Roodkapje huppelt het liefst door het Sprookjesbos. Ze plukt graag bloemen, brengt haar oma koekj...
 • Wolf zit altijd achter Roodkapje en de zeven geitjes aan. Hij is echt voor niemand bang! Nou ja.....
 • Draak ziet er dan wel angstaanjagend uit en doet niets liever dan vuurspugen en vliegen, toch wil...
 • Heks is de slechtste van het Sprookjesbos. In haar Heksenhuisje brouwt ze de hele dag toverdrankj...
 • Assepoester woont in haar kasteel waar ze het liefst danst en soms ook een beetje poetst. Ze wil ...
 • Langnek wandelt kalm door het Sprookjesbos en steekt altijd zijn nek uit om anderen te helpen. Hi...
 • Klein Duimpje kan heel goed rennen met zijn Zeven Mijls laarzen en doet niets liever dan Reus pla...
 • Reus ligt het liefst lekker te slapen op de zachte bosgrond en hij kan heel veel eten. Hij is boo...
 • Fakir vliegt op zijn tapijt en geeft wijze raad aan iedereen. Hij kan goed problemen oplossen en ...
 • Hij houdt van lekker roddelen en grappen maken, en poept gouden munten.
 • Benjamin en de geitjes zijn heel goed in verstoppertje spelen. Ze vinden het maar niks als hun mo...
 • De kabouters zijn de harde werkers van het Sprookjesbos. Ze zijn aardig voor iedereen, maar hebbe...
Next