Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN

Little Charmers Video's

DE NOG NIET SPROOKJESPRINS // EEN BETOVERENDE OUTFIT

Seizoen 1 - Aflevering 1
De Toverientjes veranderen een kikkerprins in een echte prins. Maar de prins is liever een kikker. // Hazel moet de toverkracht van de speciale jurk die ze van haar moeder kreeg activeren.

Little Charmers Foto's

In een magisch toverland wonen drie schattige Toverientjes die niet kunnen wachten om hun magische krachten te gebruiken. Dappere Hazel en haar beste vriendinnetjes Posie en Lavender zijn tovenares-in-opleiding en samen beleven ze magische avonturen! Vrolijk. Levendig. Dit is Hazel. Ze is een zeven jaar oude charmer in training met een groot hart, goeie bedoelingen, en een kat genaamd Seven. En er is nog veel meer wat haar anders maakt dan normale kinderen! Posie vindt alles geweldig en één van haar favoriete bezigheden is praten. Ze heeft 30 broers en zussen en een uil die Treble heet. Lavender is een perfect glamour meisje dat als baby al wist welke speen bij welke deken paste. Ze versiert zelfs haar eigen draak, Flare, zodat ze matchen!

In een magisch toverland wonen drie schattige Toverientjes die niet kunnen wachten om hun magische krachten te gebruiken. Dappere Hazel en haar beste vriendinnetjes Posie en Lavender zijn tovenares-in-opleiding en samen beleven ze magische avonturen!

Previous
  • In een magisch toverland wonen drie schattige Toverientjes die niet kunnen wachten om hun magisch...
  • Vrolijk. Levendig. Dit is Hazel. Ze is een zeven jaar oude charmer in training met een groot hart...
  • Posie vindt alles geweldig en één van haar favoriete bezigheden is praten. Ze heeft 30 broers en ...
  • Lavender is een perfect glamour meisje dat als baby al wist welke speen bij welke deken paste. Ze...
Next