Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Vang Blake!

Pizza! // Pre-historisch!
Blake wil een nieuwe flyfoon hebben en als blijkt dat Carla verrukkelijke pizza's maakt ziet hij een kans om het geld bij elkaar te verzamelen. // Blake wil een perfect cadeau voor Skye's verjaardag en komt thuis met een prehistorisch cadeau.
(Seizoen 1 Aflevering 2)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Vang Blake! video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Vang Blake! Video's

Gekrompen! // Inktvis Saté

Seizoen 1 - Aflevering 1
De Alihoorns doen er alles aan om Blake te vangen en hem de ruimte in te sturen voordat hij opgroeit en een Ruimte Ranger wordt. // Het aquarium heeft een nieuwe aanwinst: de Satéprikker Inktvis.

Vang Blake! Foto's

Zet je schrap voor Blake Meijers, een 13-jarige jongen die nergens bang voor is en overal zonder denken induikt. Blake noemt zichzelf een 'Actie Nerd', die helemaal weg is van science fiction en techniek. Zijn grote droom is om een superheld te worden, maar wat voor een superheld? Blake voelt dat hij iets speciaals heeft... Wat Blake niet weet is dat zijn toekomst eigenlijk al vast staat. Op een dag zal hij Space Ranger worden... Een moedige held die de mensheid moet beschermen tegen de gemene, uuh eekliens!? Blake is een sterke, onbevreesde en slimme strateeg. Hij is voorbestemd om een Intergalactic Space Rager te worden en de wereld te redden, maar eigenlijk wil hij graag een normale jongen zijn en elke dag met zijn beste vriend Mitch doorbrengen. Mitch is de beste vriend van Blake; zolang als Blake lijdt zal Mitch hem volgen. Hij is loyaal, enthousiast en een creatief genie. Hij werkt graag aan de uitvinding van zijn vader.

Zet je schrap voor Blake Meijers, een 13-jarige jongen die nergens bang voor is en overal zonder denken induikt. Blake noemt zichzelf een 'Actie Nerd', die helemaal weg is van science fiction en techniek. Zijn grote droom is om een superheld te worden, maar wat voor een superheld? Blake voelt dat hij iets speciaals heeft... Wat Blake niet weet is dat zijn toekomst eigenlijk al vast staat. Op een dag zal hij Space Ranger worden... Een moedige held die de mensheid moet beschermen tegen de gemene, uuh eekliens!?

Previous
  • Zet je schrap voor Blake Meijers, een 13-jarige jongen die nergens bang voor is en overal zonder ...
  • Blake is een sterke, onbevreesde en slimme strateeg. Hij is voorbestemd om een Intergalactic Spac...
  • Mitch is de beste vriend van Blake; zolang als Blake lijdt zal Mitch hem volgen. Hij is loyaal, e...
Next