Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

CHICA VAMPIRO

Nu op tv

Chica Vampiro Video's

De Nieuwe Heksenorde, Deel 2

Seizoen 3 - Aflevering 20
Als Emma en Mia in een computerspel worden gezogen, moeten hun vrienden alle krachten bundelen om ze daar weer uit te halen. Lily en de Panters proberen de geheugenkaart van Gigi te pakken te krijgen, zodat Het Rijk niet zal worden ontdekt.

Chica Vampiro Foto's

Daisy is een meisje van 17 jaar, dat ervan droomt om zangeres te worden en haar grote liefde te vinden. Maar ze verbergt iets: ze is de dochter van vampieren die haar hebben geleerd om daarmee positief en met humor om te gaan. Dan ontmoet Daisy Max, een moderne jongen, en wordt hopeloos verliefd op hem. Maar net voordat ze elkaar de liefde kunnen verklaren, krijgt Daisy een verschrikkelijk ongeluk. Haar ouders besluiten daarom om haar te bijten en daarmee haar leven te redden. Hierdoor veranderd ze in een vampier en zal ze er voor eeuwig er hetzelfde uit blijven zien en nooit ouder worden. Nu is Daisy veroordeeld tot een eeuwig leven zonder liefde. Daisy wil niks liever dan zangeres worden. Ze is stiekem verliefd op haar buurjongen en klasgenoot Max. Maar, er is één probleempje ... Daisy's ouders zijn vampieren!! Als het noodlot toeslaat, lijkt ze niet alleen haar dromen, maar ook Max te verliezen
Max is Daisy's buurjongen en klasgenoot. Hij kan erg goed zingen en dansen en vindt Daisy stiekem heel leuk. Maar hoe moet hij haar dat toch vertellen? Daisy gedraagt zich soms zo vreemd ... Ana is Daisy's moeder. Ze werkt als tandarts voor vampieren in de mensenwereld en kan voorwerpen laten bewegen (telekinese). Ana houdt niet van voorspelbaarheid en is snel gestrest. Ulysses is Daisy's vader. Als uitvinder bedenkt hij allerlei producten die het leven van vampieren in de mensenwereld makkelijker maken. Hij is ontzettend gek op Daisy's moeder Ana maar wel erg jaloers ... Zijn speciale kracht is hypnose. Vicente is Daisy's jongere broertje. Hij is ontzettend grappig en net als zijn vader erg inventief. Maar ooh wee als hij zijn zin niet krijgt, want dan hebben zijn ouders en Daisy het zwaar te verduren!

Daisy is een meisje van 17 jaar, dat ervan droomt om zangeres te worden en haar grote liefde te vinden. Maar ze verbergt iets: ze is de dochter van vampieren die haar hebben geleerd om daarmee positief en met humor om te gaan. Dan ontmoet Daisy Max, een moderne jongen, en wordt hopeloos verliefd op hem. Maar net voordat ze elkaar de liefde kunnen verklaren, krijgt Daisy een verschrikkelijk ongeluk. Haar ouders besluiten daarom om haar te bijten en daarmee haar leven te redden. Hierdoor veranderd ze in een vampier en zal ze er voor eeuwig er hetzelfde uit blijven zien en nooit ouder worden. Nu is Daisy veroordeeld tot een eeuwig leven zonder liefde.

Previous
  • Daisy is een meisje van 17 jaar, dat ervan droomt om zangeres te worden en haar grote liefde te v...
  • Daisy wil niks liever dan zangeres worden. Ze is stiekem verliefd op haar buurjongen en klasgenoo...
  • Max is Daisy's buurjongen en klasgenoot. Hij kan erg goed zingen en dansen en vindt Daisy stiekem...
  • Ana is Daisy's moeder. Ze werkt als tandarts voor vampieren in de mensenwereld en kan voorwerpen ...
  • Ulysses is Daisy's vader. Als uitvinder bedenkt hij allerlei producten die het leven van vampiere...
  • Vicente is Daisy's jongere broertje. Hij is ontzettend grappig en net als zijn vader erg inventie...
Next