Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

De Hathaways: Een geestige familie

Spook-Geheim Agent
Als zijn geestschool een Carrièredag heeft, verzint Louie een verhaal dat Ray een geheim agent is, omdat hij zicht schaamt dat Ray niet meer zo angstaanjagend is als hij was.
(Seizoen 1 Aflevering 21)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere De Hathaways: Een geestige familie video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

De Hathaways: Een geestige familie Video's

Een outfit kiezen

Amber Montana heeft veel hippe kleren, maar het kost tijd om de perfecte outfit te vinden.

De Hathaways: Een geestige familie Foto's

In deze gloednieuwe serie draait het om fantasy en familie, lol en angst, en de Hathaway familie en... geesten? Nadat de Hathaways van New York naar New Orleans verhuizen willen ze gewoon verder gaan met hun normale leventje in hun nieuwe huis maar ze hadden nooit kunnen raden dat een familie geesten precies hetzelfde idee had! Kunnen twee families, die letterlijk uit twee verschillende werelden komen, in geestige harmonie leven? Taylor is een vrolijk en vriendelijk meisje met een passie voor sport. Frankie is Taylor's jongere zusje maar een bang klein meisje is ze zeker niet! Nadat ze van NYC naar NOLA is verhuisd om een bakkerij te openen, wil Michelle Hathaway alleen het beste voor haar dochters. Als je dan toch een geest in je huis moet hebben heb je aan Miles in ieder geval een goeie! Deze kleine jongen heeft grote plannen maar heeft er nog veel werk aan. Je kunt je bijna geen coolere geest voorstellen dan Ray Preston, hij is immers een jazzmuzikant! In deze gloednieuwe serie draait het om fantasy en familie, lol en angst, en de Hathaway familie en... geesten? Nadat de Hathaways van New York naar New Orleans verhuizen willen ze gewoon verder gaan met hun normale leventje in hun nieuwe huis maar ze hadden nooit kunnen raden dat een familie geesten precies hetzelfde idee had! Kunnen twee families, die letterlijk uit twee verschillende werelden komen, in geestige harmonie leven?

In deze gloednieuwe serie draait het om fantasy en familie, lol en angst, en de Hathaway familie en... geesten? Nadat de Hathaways van New York naar New Orleans verhuizen willen ze gewoon verder gaan met hun normale leventje in hun nieuwe huis maar ze hadden nooit kunnen raden dat een familie geesten precies hetzelfde idee had! Kunnen twee families, die letterlijk uit twee verschillende werelden komen, in geestige harmonie leven?

Previous
  • In deze gloednieuwe serie draait het om fantasy en familie, lol en angst, en de Hathaway familie ...
  • Taylor is een vrolijk en vriendelijk meisje met een passie voor sport.
  • Frankie is Taylor's jongere zusje maar een bang klein meisje is ze zeker niet!
  • Nadat ze van NYC naar NOLA is verhuisd om een bakkerij te openen, wil Michelle Hathaway alleen he...
  • Als je dan toch een geest in je huis moet hebben heb je aan Miles in ieder geval een goeie!
  • Deze kleine jongen heeft grote plannen maar heeft er nog veel werk aan.
  • Je kunt je bijna geen coolere geest voorstellen dan Ray Preston, hij is immers een jazzmuzikant!
  • In deze gloednieuwe serie draait het om fantasy en familie, lol en angst, en de Hathaway familie ...
Next