Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original

Sam & Cat

#De Gevaarlijke Tonijnsprong: #Freddie #Jade #Robbie
Als Jade en Sam vrienden worden, voelt Cat zich buitengesloten en besluit ze de rollen om te draaien en vrienden te worden met een oude vriend van Sam. Sam doet hetzelfde en de jaloezie van de meisjes wordt van kwaad tot erger.
(Seizoen 1 Aflevering 1)
Helaas, deze video is op vakantie. Gelukkig zijn er andere Sam & Cat video’s die je op de deze pagina kunt bekijken.

Sam & Cat Foto's

Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids! Waarschuwing: SOL NIET MET SAM PUCKETT! Sam is nergens bang voor en heeft een zwarte band in zichzelf uit elke situatie vechten! Bereid je voor op de liefste tiener in de hele wereld; Cat Valentine! Dice is Sam en Cat's buurman en een van de grote redenen dat ze zo'n waanzinnige babysitting business hebben. Nona is Cat's vrolijke en zorgzame oma met een wilde kant! Ze is grappig en in haar hart nog jong. Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids! Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids!

Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in Los Angeles. Maar ze kunnen zichzelf niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te babysitten... maar ze komen er al gauw achter dat je een hoop geld kunt verdienen met kleine kids!

Previous
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
  • Waarschuwing: SOL NIET MET SAM PUCKETT! Sam is nergens bang voor en heeft een zwarte band in zich...
  • Bereid je voor op de liefste tiener in de hele wereld; Cat Valentine!
  • Dice is Sam en Cat's buurman en een van de grote redenen dat ze zo'n waanzinnige babysitting busi...
  • Nona is Cat's vrolijke en zorgzame oma met een wilde kant! Ze is grappig en in haar hart nog jong.
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
  • Na een reeks bizarre, grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett en Cat Valentine ineens samen in ...
Next